Lifestyle® 48 series IV DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2012

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Geen video van de ingebouwde DVD-speler

Als u geen beeld op uw TV kunt zien wanneer u een DVD afspeelt op het schijfstation in uw systeem, probeer dan het volgende:

Controleer of de TV is ingeschakeld en of de juiste ingang is geselecteerd.

Sommige TV's hebben een functie waarmee invoerselecties kunnen worden uitgeschakeld of verborgen in het menu op het scherm. Raadpleeg de gebruikershandleiding van de TV voor hulp bij het wijzigen van TV-ingangen en het inschakelen van TV-ingangen.

Probeer HDMI-CEC uit te schakelen in het menu van het aangesloten apparaat.

Met CEC (Consumer Electronics Control) kunnen apparaten besturingsinformatie verzenden (bijv. Voeding, schakelen tussen ingangen, afstandsbediening, enz.) heen en weer via HDMI. De implementatie en mogelijkheden van CEC kunnen per merk verschillen, wat verschillende controleproblemen kan veroorzaken. Probeer CEC uit te schakelen in het menu van het aangesloten apparaat en probeer het opnieuw. Afhankelijk van het merk kan CEC in het apparaatmenu een ander label krijgen. Zie Namen die door verschillende merken voor CECworden gebruikt voor meer informatie.

Welk type disc wordt afgespeeld?

Dvd

VCD