Lifestyle® 38 DVD home entertainment system

Verkocht vanaf 2004 tot 2006

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Het ADAPTiQ®-systeem installeren en deactiveren

Ontdek hoe u de audiokalibratie van ADAPTiQ in- of uitschakelt. ADAPTiQ optimaliseert het geluid van uw systeem voor de akoestiek van uw kamer. De inhoud van uw kamer (d.w.z. oppervlakken, meubels, tapijten, enz.) beïnvloeden hoe geluid in de kamer wordt gehoord. Het kalibratieproces meet de eigenschappen van uw kamer en past het geluid van uw systeem dienovereenkomstig aan. Als u uw ruimte herschikt of uw systeem naar een andere ruimte verplaatst, moet u het systeem opnieuw kalibreren.

Het ADAPTiQ-audiokalibratiesysteem uitvoeren:

Voordat u begint, moet u ervoor zorgen dat de luidsprekers op de gewenste plek zijn aangesloten.
  1. Plaats disc 1 van de audiokalibratieset ADAPTiQ op de systeemconsole
  2. Druk op de afstandsbediening op de knop CD-DVD
  3. Verwijder disc 1 en plaats disc 2 wanneer daarom wordt gevraagd. (Tip: Als de instructies op het scherm niet op uw TV verschijnen, zorg er dan voor dat de juiste TV-ingang is geselecteerd)
  4. Sluit de ADAPTiQ-headset aan op de Audio IN -aansluitingen in het AUX -gedeelte aan de achterkant van de systeemconsole wanneer daarom wordt gevraagd. (Als een apparaat is aangesloten op AUX, koppelt u het los totdat de kalibratie is voltooid)
  5. Zet de ADAPTiQ-headset op. (Tip: Zorg ervoor dat de letters L en R op de headset zich boven uw linker- en rechteroor bevinden)
  6. Volg de instructies op het scherm om de kalibratie te voltooien

Schakel het ADAPTiQ-systeem als volgt uit:

Met deze stappen worden de ADAPTiQ-instellingen gewist. Als u ADAPTiQ opnieuw wilt inschakelen, voert u de ADAPTiQ-installatieschijf opnieuw uit en volgt u de instructies om uw systeem te kalibreren.
  1. Druk op de afstandsbediening op de knop opgeslagen . (Opmerking: Dit is alleen nodig voor softwareversies ouder dan 02.01.01)
  2. Druk op de knop systeem
    Tip: Als het systeemmenu niet op uw TV wordt weergegeven, controleert u of de juiste TV-ingang is geselecteerd
  3. Blader naar rechts om Audio te selecteren
  4. Blader omlaag naar ADAPTiQ
  5. Scroll naar rechts om de huidige instelling te selecteren
  6. Blader omhoog of omlaag om uit te selecteren
  7. Druk op de systeemconsole op de knop Wissen .