SoundTouch® Portable system

Verkocht vanaf 2013 tot 2014

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Using the SoundTouch app

Met de Bose SoundTouch app kun je je product bedienen, muziek selecteren, instellingen wijzigen en nog veel meer. Hierdoor kunt u uw product eenvoudig configureren zodat het het beste voor u werkt.

De SoundTouch app gebruiken:

Met de gratis SoundTouch app kun je je computer of mobiele apparaat gebruiken als afstandsbediening voor je SoundTouch systems. Systeeminstellingen beheren, lokale en mondiale internetradiostations verkennen, presets instellen en wijzigen, muziek streamen, bekijken wat er wordt afgespeeld en meer.

Overzicht van de app

Tik op het pictogram Menu in de linkerbovenhoek om te beginnen.

App menu button

Vanuit het menu kunt u het volgende ndo:
  • Recent afgespeelde inhoud weergeven
  • Selecteer een muziekservice die u aan uw account hebt gekoppeld
  • Voeg een muziekservice toe
  • Systeeminstellingen wijzigen
  • Laat feedback achter over de app of je SoundTouch-ervaring
  • Krijg hulp bij het gebruik van uw producten met de app

Overzicht van het instellingenmenu

Als u de instellingen wilt openen, tikt u op het pictogram Menu in de linkerbovenhoek en vervolgens op Instellingen.

App menu button

App menu selections

U kunt het volgende selecteren:
  • Rekening: Gebruikersnaam en wachtwoord wijzigen, afmelden, uw account verwijderen
  • Luidspreker toevoegen of opnieuw aansluiten: Voeg een nieuw systeem toe aan uw account of sluit een bestaand systeem aan op een ander draadloos netwerk -- of op hetzelfde draadloze netwerk na een wijziging van het netwerkwachtwoord
  • Luidsprekerinstellingen: Voeg systemen toe, werk de systeemsoftware bij, maak verbinding via Bluetooth® of pas de systeeminstellingen aan (bijv. taal, klok voor het betreffende systeem, enz.)
  • Muziekservices: Voeg muziekdiensten en -bronnen toe aan je SoundTouch-account
  • Help: Bekijk de ap pintro schermen en de product help
  • Over: Systeemdetails bekijken, zoals IP- en MAC-adres, softwareversie, SoundTouch app-versie en licentiegegevens

App settings menu