Lifestyle® V20 home entertainment system

Verkocht vanaf 2007 tot 2010

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Bepaalde opties in het menu Instellingen of systeem zijn niet beschikbaar

Afhankelijk van de bron die u hebt geselecteerd, zijn sommige instellingen en/of functies mogelijk niet beschikbaar. Zie deze stappen om een beter begrip te krijgen:

Controleer of het menu systeem kan worden weergegeven.

Als het systeemmenu niet kan worden weergegeven, raadpleegt u het systeemmenu verschijnt niet op het TV-scherm

Bepaal of het menu Instellingen kan worden weergegeven.

Als het menu Instellingen niet kan worden weergegeven, wordt het menu Instellingen niet weergegeven op het TV-scherm

Wanneer Audioverwerking is ingesteld op automatisch, zijn bepaalde audio-instellingen niet beschikbaar.

Als Audio Processing is ingesteld op Automatic, kunt u Movie EQ, Range Compressio en Mono Decodingniet handmatig aanpassen. Deze instellingen worden automatisch ingesteld en worden niet weergegeven in het menu esettings. Zie Instellingen voor audioverwerkingwijzigen voor meer informatie.

De instelling videoresolutie wijzigt de opties die beschikbaar zijn in het menu Instellingen.

Als videoresolutie in het menu systeem is ingesteld op aanpasbaar, zijn er opties voor videoresolutie beschikbaar voor eto, selecteer i nhet menu Instellingen . Als videoresolutie is ingesteld op vast, worden de selecteerbare resoluties verwijderd uit het menu Instellingen . Zie videoresolutie instellenvoor meer informatie.

Stel uw Media Center opnieuw in

Met een reset kunnen sommige problemen met het product worden opgelost. Dit zou echter niet vaak nodig moeten zijn. Zie uw product resettenvoor meer informatie.

Het MC1 Display Panel & MC1 Media Console heeft mogelijk onderhoud nodig.

Als het probleem niet wordt opgelost met de beschreven stappen, heeft de MC1 Display Panel & MC1 Media Console mogelijk onderhoud nodig. Volg de koppeling voor meer informatie over het onderhouden van uw product. Afhankelijk van uw product en regio krijgt u een contactnummer of de mogelijkheid om de service online in te stellen.