Bose AR gebruiken

Van toepassing op:

Je Bose Frames zijn voorzien van Bose AR-technologie. Wanneer je de Bose Frames verbindt met de Bose Connect-app (alleen voor iPhone- en iPad-gebruikers), zie je het Bose AR-pictogram. Als je op dit pictogram tikt, wordt de Bose AR Showcase geopend. Hier vind je verschillende mobiele apps van partners in allerlei categorieën, zoals reizen, entertainment en activiteiten. In de loop van het jaar zullen er nog meer partnerapps worden toegevoegd. De beschikbaarheid van partnerapps kan per regio verschillen en sommige apps zijn mogelijk alleen in het Engels beschikbaar. De Bose AR Showcase en bijbehorende tutorials zijn aanvankelijk alleen in het Engels beschikbaar. Android-apps zijn nog in ontwikkeling.

Om gebruik te kunnen maken van deze nieuwe functie, moet de Bose Connect-app worden geüpdatet naar versie 8.0 of hoger en hebben sommige Frames mogelijk een software-update nodig. Productupdates zijn beschikbaar via de Connect-app of btu.bose.com.