De software bijwerken

Mogelijk moet je met periodieke updates zorgen dat de SoundLink® wireless mobile speaker compatibel blijft met mobiele apparaten die worden uitgebracht na de productiedatum van de luidspreker.

Voer de volgende stappen uit om een Bose®-systeemupdate uit te voeren:

Opmerking: je hebt een usb-A-naar-usb-micro B-kabel nodig voor deze update.

Zorg dat je computer verbonden is met internet.

Klik hier om de updatetoepassing te downloaden en uit te voeren.

Selecteer "Download for Windows" (Download voor Windows) of "Download for Mac" (Download voor Mac).

Voor Windows-pc

Download de toepassing en volg onderstaande stappen:

Klik in het "downloadvenster" op "Run" (Uitvoeren) of "Save" (Opslaan).

Als je "Run" (Uitvoeren) kiest, volg je de instructies op het scherm om de update uit te voeren.

Als je "Save" (Opslaan) kiest, selecteer je de locatie waar je het bestand (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) wilt opslaan. Ga vervolgens naar die locatie om de toepassing te starten.

Kies een taal in het vervolgkeuzemenu.

Lees en accepteer de "gebruikersovereenkomst".

Zorg dat je beheerdersrechten voor je computer hebt.

Installeer eventueel de nodige drivers door op de knop "Install Driver" (Driver installeren) te klikken.

Als de driver is geïnstalleerd (aangegeven met een groen vinkje), klik je op "Next" (Volgende) om door te gaan.

Sluit de voeding aan op een stopcontact en schakel de SoundLink® speaker in. Sluit de luidspreker aan op de computer met een usb-A-naar-usb-micro B-kabel.

Bereid de luidspreker voor op de update. Als de verbinding tot stand is gebracht, klik je op "Next" (Volgende) om door te gaan.

Ontkoppel het netsnoer of de usb-verbinding van de SoundLink® speaker niet tijdens de update.

Je kunt de SoundLink® speaker uitschakelen wanneer de update is voltooid.

Voor Mac

Download de toepassing en volg onderstaande stappen:

Klik in het "downloadvenster" op 'Save' (Bewaar). Selecteer de locatie waar je het bestand (Bose_BLUETOOTH_Speaker_Update.exe) wilt opslaan. Ga vervolgens naar die locatie om de toepassing te starten.

Kies een taal in het vervolgkeuzemenu.

Lees en accepteer de gebruikersovereenkomst.

Installeer eventueel de nodige drivers door op de knop "Install Driver" (Driver installeren) te klikken.

Mogelijk wordt er om een gebruikersnaam en wachtwoord gevraagd.

Als de driver is geïnstalleerd (aangegeven met een groen vinkje), klik je op "Next" (Volgende) om door te gaan.

Sluit de voeding aan op een stopcontact en schakel de SoundLink® speaker in. Sluit de luidspreker aan op de computer met een usb-A-naar-usb-micro B-kabel.

Bereid de SoundLink® speaker voor op de update.

Als de verbinding tot stand is gebracht, start de update automatisch. Ontkoppel het netsnoer of de usb-verbinding van de luidspreker niet tijdens de update.

Je kunt de luidspreker uitschakelen wanneer de update is voltooid.