Een apparaat aan de luidspreker koppelen en verbinding maken

Als je je luidspreker voor het eerst inschakelt, is deze klaar om een eerste apparaat te koppelen en verbinding te maken. Je apparaat koppelen:

Druk op de AAN/UIT-KNOP van je luidspreker. Het Bluetooth®-lampje op de luidspreker begint blauw te knipperen om aan te geven dat de luidspreker gedetecteerd kan worden

Stroomsnoer

Zet Bluetooth aan op je apparaat

In de Bluetooth-apparatenlijst selecteer je het apparaat met de naam 'Bose SLIII'. Als je apparaat om een wachtwoord vraagt, voer je '0000' (vier nullen) in

Als het koppelen voltooid is en het apparaat met de luidspreker is verbonden, gaat het Bluetooth-lampje op de luidspreker in plaats van blauw te knipperen continu wit branden en produceert de luidspreker een toon.

Als je nog meer apparaten wilt koppelen, zie Een apparaat aan de luidspreker toevoegen