De Bose SoundTouch control skill voor Amazon Alexa gebruiken (met video)

Van toepassing op:

meer...

Opmerking: De Bose SoundTouch control skill voor Amazon Alexa is alleen beschikbaar voor accounts met de taalinstelling Amerikaans-Engels. Andere talen worden niet ondersteund. Amazon Alexa is niet in alle talen en landen beschikbaar.

Voeg je SoundTouch-account toe aan de Alexa-app

Meld je aan op je SoundTouch-account met de Alexa-app. Als je de Alexa-app niet hebt, installeer je deze via de app store van je mobiele apparaat. Vervolgens meld je je aan bij de app via je Amazon-account:

1. Open op je mobiele apparaat de Amazon Alexa-app
  2. Selecteer in het app-menu ‘Skills’
  3. Voer in het zoekveld ‘Bose’ in en selecteer vervolgens het zoekpictogram
  4. Selecteer de Bose SoundTouch control skill in de zoekresultaten
  5. Kies ‘Inschakelen’
  6. Desgevraagd geef je de gebruikersnaam en het wachtwoord voor je SoundTouch-account op

Gebruik Alexa om je SoundTouch system te bedienen

Alexa kan de afspeelopties instellen, het volume en de voeding van je SoundTouch systems regelen en hulp bieden bij opdrachten en informatie over wat er wordt afgespeeld.

• Om je systeem te bedienen, zeg je: ‘Alexa, vraag Bose om’, gevolgd door een opdracht

Opmerking: Als je meer dan één systeem hebt, bestuur je een specifiek systeem door ‘in de [systeemnaam]’ te zeggen na de opdracht (d.w.z. ‘Alexa, vraag Bose preset 1 af te spelen in de woonkamer.’)

Voorbeelden van veelvoorkomende opdrachten:

Alexa kan opdrachtzinnen op vele manieren interpreteren. Hieronder vind je een aantal veelgebruikte zinnen om je systeem te bedienen:

• Alexa, vraag Bose om de Slaapkamer in (of uit) te schakelen
  • Alexa, vraag Bose om het volume in de eetkamer hoger (of lager) te zetten
  • Alexa, vraag Bose om in de woonkamer af te spelen (of te pauzeren, vooruit te spoelen, terug te spoelen)
  • Alexa, vraag Bose om preset 3 in de Slaapkamer af te spelen
  • Alexa, vraag Bose wat er in de eetkamer wordt afgespeeld
  • Alexa, vraag Bose om jazz op alle luidsprekers af te spelen

Alexa om hulp vragen met SoundTouch system-opdrachten

Je kunt Alexa om hulp vragen bij wat je kunt zeggen. Om hulp te krijgen, zeg je: ‘Alexa, vraag Bose om hulp.’