Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

CADEAUS VOOR
REIZIGERS

Populaire cadeaus voor de reizigers op je lijstje. Ze boeken hun volgende reis al nog voordat het cadeaupapier de grond raakt.

DE BESTE VAN BOSE. NU NOG BETER.

QuietComfort 35 wireless headphones II

De beste hoofdtelefoon van Bose is nu nóg beter voor op reis dankzij drie niveaus van noise cancelling. Dus filter gewoon het vliegtuiglawaai weg of stel hem zo in dat je de oproep om te boarden niet mist. En door de luxueuze pasvorm zit de hoofdtelefoon ook bij lange vluchten heerlijk comfortabel.

WAAR ZE OOK NAARTOE GAAN

SoundLink Micro Bluetooth® speaker

Deze kleine maar krachtige speaker is superstevig en waterdicht, dus ideaal voor wandelaars, mountainbikers, backpackers – iedereen die er graag op uit trekt. En dankzij de scheurbestendige siliconenband raak je hem ook niet zomaar kwijt. Nu kun je echt overal van muziek genieten.

GEMAAKT OM OMGEVINGSGELUID TE ONDERDRUKKEN. EN TE REGELEN.

QuietControl 30 headphones

Deze draadloze hoofdtelefoon heeft een lichtgewicht ontwerp met een comfortabele in-ear pasvorm. Neem hem overal mee naartoe en bepaal zelf hoeveel van de buitenwereld je doorlaat met regelbare noise cancelling.

GELUID SLAAT EEN NIEUWE RICHTING IN. ELKE RICHTING.

SoundLink Revolve Bluetooth® speaker

Eenmaal geland heb je nog steeds een reisgenoot nodig. Dit is een van onze beste draagbare speakers. Ondanks het kleine formaat levert deze speaker echt 360°-geluid met ongelooflijk volume. Ga je naar buiten? Mooi, want deze indrukwekkend duurzame en waterbestendige speaker is daar speciaal voor gemaakt.