Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

CADEAUS VOOR
SPORTLIEFHEBBERS

Ze kijken graag naar wedstrijden. En trainen alsof ze zelf meedoen in de competitie. Deze cadeaus zullen ze zeker geweldig vinden.

DOET JE HART SNELLER KLOPPEN. HOUDT JE HARTSLAG BIJ.

SoundSport Pulse wireless headphones

Onze geavanceerde draadloze sporthoofdtelefoon tilt je work-out naar een hoger niveau. Deze SoundSport Pulse headphones hebben een geïntegreerde hartslagsensor waarmee je moeiteloos je prestaties bijhoudt zonder ook maar één beat van je muziek te missen.

KRACHTIGE AUDIO DIE JE IN BEWEGING HOUDT

SoundSport wireless headphones

Train harder met krachtige audio zonder onhandige snoeren. Deze draadloze in-ear hoofdtelefoon blijft goed en comfortabel zitten tijdens work-outs. Hij is zweet- en weerbestendig en heeft een lange accuduur.

SPECIALE AANBIEDING

DE MUZIEK IS ER KLAAR VOOR

SoundLink Revolve Bluetooth® speaker

Deze speaker is ontworpen voor echt 360°-geluid en ideaal voor een snelle work-out. Of neem hem mee de tuin in om heerlijk te relaxen. Dankzij de consistente en uniforme dekking en het duurzame, waterbestendige ontwerp geniet iedereen op elke plek even veel van de muziek.

JIJ WILT HET BESTE GELUID. DUS MAAKTEN WIJ DE BESTE SOUNDBAR

SoundTouch 300 soundbar

Vandaag wordt die grote klassieker gespeeld. Of misschien is het filmavond. Hoe dan ook, alleen het beste geluid is goed genoeg. Dus maakten wij de beste soundbar. Elke vierkante centimeter zit vol technologie waarmee je optimaal van films, tv en sport geniet. En met SoundTouch heb je ook nog een wereld vol muziek binnen handbereik.