Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

CADEAUS VOOR
HOME ENTERTAINERS

Vind het perfecte cadeau voor vader of moeder… of voor iemand anders die graag een feestje geeft.

JIJ WILT HET BESTE GELUID. DUS MAAKTEN WIJ DE BESTE SOUNDBAR

SoundTouch 300 soundbar

Vandaag wordt die grote klassieker gespeeld. Of misschien is het filmavond. Hoe dan ook, alleen het beste geluid is goed genoeg. Dus maakten wij de beste soundbar. Elke vierkante centimeter zit vol technologie waarmee je optimaal van films, tv en sport geniet. En met SoundTouch heb je ook nog een wereld vol muziek binnen handbereik.

LEVENSECHT GELUID, DRAADLOZE MUZIEK

Wave SoundTouch system IV

Het ziet er bekend uit. Maar dit Wave system kan ook muziek streamen met SoundTouch. Vol en rijk geluid plus de mogelijkheid om internetradio, muziekbibliotheken, afspeellijsten en populaire muziekdiensten te streamen via een wifi-thuisnetwerk? Dan gaat het feest nog wel even door.

GELUID SLAAT EEN NIEUWE RICHTING IN. ELKE RICHTING.

SoundLink Revolve+ Bluetooth® speaker

Ervaar een echte 360°-speaker die is ontworpen voor vol, verbluffend geluid in elke richting. Plaats de speaker midden in de ruimte, zodat iedereen het geluid op dezelfde manier beleeft. Of zet hem in de buurt van een muur om het geluid door de ruimte te verspreiden en helemaal op te gaan in de muziek. Dankzij de flexibele handgreep neem je hem overal mee naartoe.

HET ZIT 'M IN DE DETAILS. EN DUS LIET BOSE NIETS AAN HET TOEVAL OVER.

Lifestyle 650 system

Het system is mooi in elk aspect. Akoestiek. Vormgeving. Vakmanschap. Eenvoud. Dit is echt meer dan een cadeau. Het is het beste home-cinemasysteem met 5 luidsprekers dat we ooit hebben gemaakt.