Bestel vandaag nog en profiteer van gratis verzending.
 

GEEF BOSE.
GEEF ZE DAT GEVOEL.

Het is weer zo ver. De feestdagen staan voor de deur en we hebben de perfecte cadeaus voor iedereen op je lijstje – en ook voor jou. Geef Bose en breng ze dichter bij hun muziek en entertainment.

REIS COMFORTABEL. REIS ZOALS HET HOORT.

CADEAUS VOOR
REIZIGERS

Voor vakantiegangers, frequent flyers en forensen. Reis comfortabel met eersteklas noise cancelling-hoofdtelefoons. En als je eenmaal bent aangekomen, is onze populairste Bluetooth®-speaker er helemaal klaar voor.

VOOR WORK-OUTS. EN DE DAG VAN DE WEDSTRIJD.

CADEAUS VOOR
SPORTLIEFHEBBERS

Professionele sporters zijn dol op hun sporthoofdtelefoons. Maar wie is dat niet? Geef een draadloze in-ear hoofdtelefoon cadeau om hun work-out naar een hoger niveau te tillen. Of laat ze nog meer van die belangrijke wedstrijd genieten met onze beste soundbar.

HARD WERKEN. MUZIEK LUISTEREN.

CADEAUS VOOR
STUDENTEN

Ze doen hun best op school. Toch? Trakteer ze dan op beter geluid, zodat ze zich beter kunnen concentreren op de studie, harder kunnen trainen of hun muziek kunnen delen op feestjes.

FILMAVONDJES. ETENTJES.

CADEAUS VOOR
HOME ENTERTAINERS

Iedereen die graag een leuk feestje geeft, wil de beste luidsprekers. Deze producten maken hun belofte waar met bewezen prestaties en de flexibiliteit om overal in huis muziek te luisteren. Cadeaus voor mama of papa? Zeker weten.