Virtually Invisible® 191 inbouwluidsprekers

€ 399,95
Virtually Invisible® 191 inbouwluidsprekers

Online aankoop

 Bestel online

Overige opties

Voor eigenaars

Virtually Invisible® 191 inbouwluidsprekers

 • Verzonken luidsprekers voor bevestiging aan de muur
 • Ruimtelijk, natuurlijk geluid van twee full-rangedrivers van 6,35cm
 • Inclusief ronde en rechthoekige roosters voor elk interieur

Bose® 191-inbouwluidsprekers passen zo goed in elk interieur dat alleen de uitstekende prestaties opvallen. Installeer ze in de wand, sluit ze aan op uw stereo- of surround sound-apparatuur en geniet van een breed, ruimtelijk geluidsbereik met Virtually Invisible®-luidsprekers die u allesbehalve een doorn in het oog zijn.

Letterlijk als muziek in uw oren en ook nog eens een stijlvolle aanvulling op uw interieur, dankzij de Bose®-technologieën. Articulated Array-luidsprekerontwerp voor ruimtelijk, natuurlijk geluid in het gehele luistergebied. De Stereo Everywhere®-luidsprekerprestaties zorgen voor een gebalanceerd geluid op vrijwel elke plek in de ruimte, in tegenstelling tot traditionele luidsprekers die gericht zijn op één optimale luisterpositie.

Articulated Array-luidsprekerontwerp »

Een exclusieve behuizing met poorten produceert een natuurlijke en consistente weergave van lage tonen. Dit innovatieve ontwerp compenseert het effect van onvoorspelbare omgevingselementen en voorkomt tevens dat geluid doorklinkt in aangrenzende ruimten.

Gebruik deze surround sound-inbouwluidsprekers samen met uw home cinema- of stereosysteem. Deze onopvallende luidsprekers zijn eenvoudig te installeren. Bij de luidsprekers worden ronde en rechthoekige grills geleverd zodat u zelf de gewenste grill kunt kiezen. U kunt de grills zelfs overspuiten in een kleur die past bij uw interieur.

Als u een Lifestyle®-systeem, Virtually Invisible® 191-luidsprekers en een SA-3-versterker hebt geniet u ook in een andere ruimte in uw huis van uw muziek. Luister in één ruimte naar muziek van uw Lifestyle®-systeem en speel tegelijkertijd en met hetzelfde systeem in een andere ruimte een film of andere muziek af.

Meer functies

Stereo Everywhere®-luidsprekerprestatie zorgt, in tegenstelling tot andere conventionele luidsprekers voor in huis, voor een evenwichtig geluid in een omvangrijk luistergebied.

Stereo Everywhere®-stereoluidsprekerprestatie zorgt voor een evenwichtig geluid in een omvangrijk luistergebied, in tegenstelling tot conventionele luidsprekers die geluid voornamelijk in één bepaalde richting sturen.

Twee drivers met een volledig frequentiebereik die exact zijn gepositioneerd voor een breed en consistent geluidsveld

Articulated Array®-luidsprekerontwerp met twee exact gepositioneerde drivers (6.4 cm) met een volledig frequentiebereik leveren een levensecht geluid in een omvangrijk luistergebied.

Exclusieve behuizingstechnologie met poorten staat garant voor een consistent geluid, ongeacht de ruimte achter de muur. Produceert een helderder en dieper geluid in lagere frequenties en zorgt ervoor dat de lagere frequenties naar het beoogde luistergebied worden gestuurd en niet naar de aangrenzende ruimten.

Overspuitbare frames en grills die u kunt aanpassen aan uw interieur. Verzonken installatie in het plafond voor een discrete plaatsing en een nette afwerking van de luidsprekers.

Eenvoudige installatie met een behuizing die tijdens de installatie eenvoudig in de muur kan worden geplaatst. Zo houdt u beide handen vrij om de luidsprekerkabels aan te sluiten en de installatie te voltooien.

Details/handleidingen

Details

Afmetingen

Per luidspreker

 • Hoogte: 34,90 cm
 • Breedte: 20,00 cm
 • Diepte: 9,80 cm
 • Gewicht: 2,00 kg

Paar in doos

 • Hoogte: 44,50 cm
 • Breedte: 30,20 cm
 • Diepte: 37,10 cm
 • Gewicht: 5,81 kg

In de doos

Inbegrepen items

 • 2 luidsprekers, met rechthoekige frames
 • sjabloon
 • 2 rechthoekige luidsprekerroosters
 • rechthoekige verfbescherming
 • ronde verfbescherming
 • 2 ronde luidsprekerframes
 • 2 ronde luidsprekerroosters

Andere items die we aanbevelen

 • Luidsprekerkabel (Raadpleeg de gebruikershandleiding voor hulp bij het kiezen van de juiste dikte.)

Handleidingen

Veelgestelde vragen

Kan ik 191-inbouwluidsprekers in het plafond gebruiken?

Ja, hoewel de constructie het meest geschikt is voor montage in de wand. Luidsprekers die specifiek voor het plafond zijn ontworpen zijn de Virtually Invisible® 791-luidsprekers.

Accessoires

Recensies

Meld u aan voor e-mails van Bose

Ontvang nieuws over producten, speciale aanbiedingen, winkelevents en meer.

Blijf op de hoogte
Alle citaten zijn overgenomen met toestemming. iPod en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen, en Apple Lightning is een handelsmerk van Apple Inc. iPad is een handelsmerk van Apple Inc.