A20® Aviation Headset met twin GA plugs, Bluetooth®

€ 1.115,00
A20® Aviation Headset met twin GA plugs, Bluetooth®
Bijzonderheden
Koop nu een A20® Aviation Headset en ontvang GRATIS een SoundTouch® 10 wireless music system (t.w.v. € 229,95).

Online aankoop

 Bestel online

Overige opties

Voor eigenaars

Aansluiten. Aanzetten. Vliegen maar.

De A20® Aviation Headset is comfortabeler en onderdrukt meer omgevingsgeluid dan elke andere headset die we ooit hebben gemaakt, terwijl u toch geniet van het heldere geluid dat u van Bose verwacht. En nu zijn er ook meer opties dan ooit, waaronder: een Bluetooth® audio- en communicatie-interface; aanpasbare audioprioriteitskeuze; intuïtieve plug-and-play-werking; een hoogwaardige microfoon en een spiraalvormige kabel. En met maar 340 gram is het nog altijd een van de lichtste actieve noise cancelling headsets. Geen enkele headset biedt deze unieke combinatie van functionaliteit en voordelen.

 • 30% meer actieve ruisonderdrukking dan conventionele pilotenheadsets
 • 30% minder druk op de oren dan conventionele pilotenheadsets
 • Helder geluid met actieve equalisatie
 • Bluetooth® audio- en communicatie-interface voor connectiviteit met uw communicatie- en navigatieapparatuur*
 • Met de aanpasbare audioprioriteitskeuze kunt u een audiosignaal dempen bij binnenkomende communicatie of de twee combineren*
 • Eenvoudige, intuïtieve bediening van de headset – aansluiten, aanzetten en vliegen maar*

Vlieg in rust en comfort

Exclusieve technologieën in de A20® Aviation Headset dempen meer geluid over het volledige spectrum van het menselijk gehoor, zelfs in een rumoerige omgeving. Geavanceerde elektronica gebruikt microfoons aan de binnen- en aan de buitenkant van de oorschelp om omgevingsgeluid te detecteren en te reduceren. Bose-oorkussentechnologie helpt ongewenst geluid verder te reduceren. Het innovatieve materiaal van de kussens blokkeert geluid voor het de oorschelp binnenkomt, waardoor deze headset een nog stillere ervaring biedt.

Helder geluid voor muziek en communicatie

Bose Active EQ zorgt voor helder en duidelijk geluid, of u nu naar muziek luistert of een belangrijk bericht.

Eenvoudige, intuïtieve bediening

Door het gemak van plug-and-play* is de headset altijd gebruiksklaar. U hoeft niet eerst op allerlei knoppen te drukken.

Betere ervaring

De ergonomische bedieningsmodule bevat een extra audio-ingang met prioriteitskeuze voor intercom/aux, ideaal voor speciale gps- en verkeerswaarschuwingssystemen. De module bevat ook een aanpasbare prioriteitskeuze voor audiobronnen, met instellingen voor 'mute' en 'mix', en een flexibel voedingscircuit met automatische inschakelfunctie dat moeiteloos overschakelt van de batterij naar de voeding van het vliegtuig en vice versa. Sommige modellen zijn bovendien voorzien van Bluetooth®-connectiviteit, zodat u kunt bellen en muziek luisteren.

Voor alle typen vliegtuigen en helikopters

De A20® Aviation Headset is verkrijgbaar met twin plug, 6-pin plug en U174-plug en in verschillende configuraties, ontwikkeld voor alle typen algemene vliegtuigen en helikopters.

*Functies beschikbaar in bepaalde modellen van de headset

Meer mogelijkheden

 • De TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur van Bose produceert geluid met een optimale toonbalans uit een relatief kleine en lichtgewicht hoofdtelefoon
 • FAA TSO-C139, EASA ETSO-C139 gecertificeerd
 • De flexibele actieve microfoon kan worden aangesloten op beide oorschelpen en in verschillende standen worden gezet voor optimale communicatie
 • Door de slimme uitschakelfunctie gaan de twee AA-alkalinebatterijen zeker 45 uur mee
 • In geval van defecten die niet het gevolg zijn van verkeerd gebruik, geldt vijf jaar overdraagbare beperkte garantie op onderdelen, arbeidskosten en kosten voor retourzending

Details/handleidingen

Details

Afmetingen

 • Hoogte: 21,40 cm
 • Breedte: 16,10 cm
 • Diepte: 8,00 cm
 • Gewicht: 340,00 grams

In de doos

Inbegrepen items

 • A20® Aviation Headset
 • In-line kledingclip
 • Bedieningsmodule
 • 2 AA-alkalinebatterijen
 • Aux-in kabeladapter
 • Draagetui

Handleidingen

Veelgestelde vragen

Wat maakt de A20® Aviation Headset anders dan andere producten op de markt?

De A20® Headset biedt een ongeëvenaarde combinatie van helder geluid, ruisonderdrukking en comfort, evenals geavanceerde functies die piloten waarderen, zoals audio streamen via Bluetooth®, aanpasbare audioprioriteitskeuze, automatisch inschakelen (geselecteerde modellen) en slim uitschakelen. Daarnaast heeft Bose aanzienlijke ervaring met de ontwikkeling van headsets voor cruciale communicatie in tal van toepassingen, waaronder unieke headsets voor militaire operaties in de lucht en op de grond, de NFL en consumenten overal ter wereld. Bose was het eerste bedrijf dat headsets met actieve ruisonderdrukking op de commerciële markt bracht en heeft meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van headsets voor cruciale communicatie, met wereldwijd 16 servicecentra.

Kan ik via Bluetooth® draadloos naar muziek of andere audio luisteren?

Ja, Bluetooth® is de beste manier om draadloos naar muziek te luisteren en te genieten van het kwaliteitsgeluid van Bose. U kunt ook waarschuwingen en meldingen van uw favoriete apps streamen. Daarnaast beschikt de A20® Headset ook over andere Bluetooth®-profielen, zoals handsfree bellen en multipoint, waarmee u gelijktijdig met meer dan een draadloos apparaat verbinding kunt maken.

Moet ik iets doen om de prestaties van mijn headset te optimaliseren?

Nee. De headset past zich voortdurend aan het omgevingsgeluid aan en optimaliseert automatisch de prestaties.

Waarom is TSO belangrijk?

Een Technical Standard Order (TSO) is een minimale prestatienorm voor bepaalde materialen, onderdelen en instrumenten die in de burgerluchtvaart worden gebruikt. Wanneer een bedrijf bevoegd is om een materiaal, onderdeel of instrument volgens een TSO-norm te produceren, wordt dit TSO-autorisatie genoemd. Wanneer een bedrijf een TSO-autorisatie krijgt, is het zeker dat het product voldoet aan de minimumeisen voor ontwerp en productie. Bose Corporation voldoet aan alle TSO-eisen en vaak meer dan dat.

Kan ik gewoon een bril en pet dragen als ik de A20® Headset gebruik, zonder de prestaties van de headset te beïnvloeden?

Ja. De soepele, met leer beklede oorkussens zorgen voor een effectieve akoestische afsluiting, zelfs over een bril heen. U kunt gewoon een bril dragen zonder dat het ruisonderdrukkende vermogen van de headset afneemt. U hoeft de headset niet (opnieuw) te kalibreren voor optimale prestaties. De headset past zich automatisch aan.

Beschikt de A20® Headset over een functie voor automatisch in- of uitschakelen?

Ja, het A20® Headset-model dat voeding van het vliegtuig kan gebruiken, heeft een automatische in- en uitschakelfunctie. Wanneer het instrumentenpaneel van het vliegtuig wordt geactiveerd, wordt de headset automatisch ingeschakeld zodra de vliegtuigvoeding wordt gedetecteerd. Bij de headsetmodellen die op batterijen werken, is automatische inschakeling niet mogelijk. In dat geval drukt u op de aan/uit-knop van de headset om deze in te schakelen.

Kan ik mijn headset met 6-pin plug converteren?

Bose verkoopt adapters om een 6-pin connector om te zetten naar een twin GA-plug of U174-connector voor extra flexibiliteit.

Kan ik de microfoonarm van de linkerkant naar de rechterkant verplaatsen?

Ja. De microfoonarm kan gemakkelijk van de linker- naar de rechterkant (of vice versa) worden verplaatst door twee schroefjes los te draaien en de microfoon aan de gewenste oorschelp te bevestigen.

Zijn accessoires voor de originele Aviation Headset X® compatibel met de Bose® A20® Headset?

Niet echt. De oorkussens en onderdelen kunnen met enige moeite misschien op de A20® Aviation Headset worden aangebracht, maar ze zijn niet ontwikkeld of geschikt voor dit product.

Accessoires

Kabels en snoeren

Draagtassen

Adapters

Kleur: Zwart

Tijdelijk niet op voorraad. Nieuwe voorraad binnen 1 week verwacht. 

Vervangende onderdelen

AHX

Recensies

Meld u aan voor e-mails van Bose

Ontvang nieuws over producten, speciale aanbiedingen, winkelevents en meer.

Blijf op de hoogte
Alle citaten zijn overgenomen met toestemming. iPod en iPhone zijn handelsmerken van Apple Inc, geregistreerd in de VS en andere landen, en Apple Lightning is een handelsmerk van Apple Inc. iPad is een handelsmerk van Apple Inc.