A20® Aviation Headset met twin GA plugs, Bluetooth®

 • Hoge impedantie (electret) microfoon voor gebruik in de meeste GA vliegtuigen
 • Ontworpen voor aanzienlijk verbeterde ruisonderdrukking in luide omgevingen
 • Biedt nog meer comfort en stabiliteit, met meer ruimte voor uw oren
 • Aux-ingang voor GPS en andere apparatuur
 • Bluetooth®-verbindingsmogelijkheden voor mobiele telefoons

De Bose® A20® Aviation Headset is onze meest geavanceerde headset ooit. Dankzij baanbrekende innovaties kan deze hoofdtelefoon meer ruis onderdrukken en is het draagcomfort nog groter dan bij eerdere modellen. Uiteraard produceert deze hoofdtelefoon ook het heldere geluid dat u van Bose gewend bent. De A20® Aviation Headset beschikt nu bovendien ook over een AUX-audio-input en Bluetooth®-connectiviteit voor mobiele telefoons.

Volgende generatie piloten headsets

Meer dan 20 jaar geleden introduceerde Bose de actieve geluiddempende headset voor de luchtvaartmarkt, hiermee introduceerden wij ook een geheel nieuwe markt. Jaar na jaar hebben piloten onze headset gekozen als hun nummer 1 voorkeur. Met de Bose® A20® Aviation Headset introduceren wij een compleet nieuwe standaard.

Geniet van een stillere vlucht

Exclusieve technologieën in de Bose® A20® Aviation Headset dempen meer geluid als ooit tevoren en dit over het volledige spectrum van het menselijke gehoor, nu zelfs in nog luidere omgevingen. De geavanceerde elektronica gebruikt nu een microfoon aan de binnen- en aan de buitenkant van de oorschelp om nog beter te anticiperen en meer omgevingsgeluid te dempen.

Watch video »

De verbeterde Bose oorkussen technologie helpt met het verder verminderen van ongewild geluid. Het nieuwe materiaal blokkeert meer geluid voor het de oorschelp binnenkomt, hierdoor geeft deze headset een nog stillere vliegervaring.

En meer comfort

De Bose® A20® Aviation Headset geeft nu ook een groter comfort en meer stabiliteit dan voorheen. Het profiel van de headset is compacter, maar de binnenkant van de oorschelp is vergroot waardoor er meer ruimte is voor uw oren. De nieuwe gepatenteerde oorkussens vergroten de akoestische verzegeling, zelfs met uw bril, en blijven comfortabel tijdens een lange vlucht. De magnesium hoofdband is zeer licht maar toch duurzaam en de lamswollen bekleding voorkomt drukpunten.

Al deze verbeteringen zijn gedaan zonder het gewicht of klemkracht van de headset te vergroten. De Bose® A20® Aviation Headset weegt slechts 340 gram en heeft significant minder klemkracht dan de meeste actieve headsets.

Audio-input en Bluetooth® technologie

The geheel opnieuw ontworpen bedieningsmodule bevat nu een audio-input met intercom/AUX prioriteitkeuze. Veel piloten zullen dit willen gaan gebruiken voor het GPS- of traffic warning systeem. De prioriteitkeuze kan de audio-input geheel uitzetten wanneer er signalen op de intercom worden gedetecteerd, of het volume van de audio-input zal naar een gepaste sterkte worden verlaagd.

Bluetooth®-connectiviteit voor mobiele telefoons geeft u de mogelijkheid om draadloos telefoongesprekken te ontvangen terwijl u de A20® Aviation Headset draagt. De verhoogde EMI-bescherming helpt storingen van de mobiele telefoon te minimaliseren. Daarnaast zorgt de geïntegreerde functie voor het opvangen van omgevingsgeluid ervoor dat telefoongesprekken via Bluetooth® natuurlijker klinken, zelfs wanneer u niet bent aangesloten op de intercom.

Intelligente module

Het power systeem van de Bose® A20® Aviation Headset bevat een smart shut-off functie die ervoor zorgt dat uw twee AA Alkaline batterijen minimaal 45 uur meegaan. Bij de boordspanning versie van de headset wisselt de technologie zonder moeite van boordspanning naar batterijspanning wanneer nodig.

Voor alle typen vliegtuigen en helikopters

De A20® Aviation Headset is beschikbaar in een geïnstalleerde boordspanningversie en in diverse batterijversies voor verschillende typen vliegtuigen en helikopters.

Meer functies

TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur

TriPort® akoestische hoofdtelefoonstructuur, alleen verkrijgbaar bij Bose, produceert gebalanceerd geluid met weergave van diepe, lage tonen uit een compacte en lichtgewicht around-ear hoofdtelefoon.

Actieve EQ stelt de frequentierespons van de hoofdtelefoon nauwkeurig af voor een uitstekend geluid.

Actieve equalisatie regelt elektronisch de frequentierespons van de hoofdtelefoon en staat garant voor een uitstekende geluidskwaliteit.

TSO certified by FAA/JAA to meet performance standards for headsets used on civil aircraft. Made in the US, it also meets RTCA/DO-160D and DO-214 environmental requirements.

TSO gecertificeerd door de FAA / JAA om aan de prestatie normen voor het gebruik van headsets in de burgerluchtvaart te voldoen. Geproduceerd in de VS, de headset voldoet ook aan de RTCA/DO-160D en DO-214 milieu-eisen.

Five-year transferable limited warranty covers parts, labor and return shipping expenses for non-abuse malfunctions.

Vijf jaar overdraagbare beperkte garantie geldig voor de kosten van onderdelen, arbeid en de retourzending voor storingen die niet door misbruik veroorzaakt zijn.

Aanzienlijk verbeterde geluidsdemping voor een breder frequentiebereik. Exclusieve innovatie van Bose waarbij gebruik wordt gemaakt van microfoons binnen en buiten de oorschelp om meer omgevingsgeluid in het vliegtuig op te vangen.

Vernieuwde oorschelpkussens bieden meer comfort dankzij de nieuwe materialen die zijn toegepast. De compactere oorschelpen hebben nu meer ruimte van binnen, waardoor er meer ruimte is voor de oren. Daarnaast draagt de gewijzigde gewichtsverdeling van de headset bij aan het algemene comfort en de stabiliteit.

Verbeterde spiraalveer op de hoofdband zorgt voor meer comfort voor elk formaat hoofd - dit met minder klemkracht dan de meeste conventionele headsets voor piloten.

Flexibele actieve microfoon die kan worden aangesloten op beide oorschelpen en op verschillende stabiele posities kan worden geplaatst voor een optimale communicatie.

Aux-audio-ingang op de vernieuwde bedieningsmodule voor verbinding met GPS en andere apparaten. Prioriteitskeuze voor intercom en audio-input mogelijk.

De Bluetooth® mobiele telefoon connectiviteit geeft u de mogelijkheid om draadloos te bellen met uw headset.

Verbeterde EMI-bescherming om communicatiestoringen te minimaliseren.

Geïntegreerde side-tone technologie voor natuurlijker klinkende intercom en mobiele telefoon communicatie.

Smart shut-off zodat uw batterijen langer meegaan. Bij de boordspanning versie van de headset switcht de technologie zonder moeite over van boordspanning naar batterijspanning wanneer nodig.

Ergonomische bedieningsmodule is vernieuwd voor meer bedieningsgemak. Met voorgevormde grip en gestroomlijnde interface met duidelijke pictogrammen op de belangrijkste bedieningselementen.

De draagtas helpt om de headset te beschermen tussen de vluchten door.

Details

See what's included in the box of this product

Afmetingen

 • Hoogte: 21,40 cm
 • Breedte: 16,10 cm
 • Diepte: 8,00 cm
 • Gewicht: 340,00 g

In de doos

 • A20® Aviation Headset
 • Bedieningsmodule
 • Geïntegreerde kledingklem
 • Draagetui
 • 2 AA-batterijen
 • Aux-in kabeladapter

Handleidingen

Is het product geluidsreducerend?

Ja, exclusieve Bose® Acoustic Noise Cancelling® headset techologie identificeert en reduceert ongewild geluid – hierdoor ontvangt u de audio en rust die u wilt.

Kan ik draadloos naar mijn mp3-speler luisteren via Bluetooth®?

Nee, de Bluetooth®-verbinding voor mobiele telefoons is alleen bedoeld voor communicatie. U kunt uw mp3-speler echter wel in de aux-aansluiting steken om naar muziek te luisteren.

Werkt mijn mobiele telefoon met deze mobiele oplossing?

Ja, elke mobiele telefoon met Bluetooth®-technologie werkt via Bluetooth®.

Zijn accessoires voor de originele Aviation Headset X® compatibel met de A20 Headset?

Nee, de aangeboden accessoires zijn ontworpen voor een specifieke Aviation Headset. Controleer welk model u heeft, zodat de accessoires die u koopt compatibel zijn.

Mijn intercom vraagt om een dynamische microfoon. Werkt mijn mobiele telefoon met mijn Bose® A20® Aviation Headset?

Nee, de elektronica die wordt gebruikt in de Bose® A20® Aviation Headset werkt alleen met een gevoede, electret microfoon. Dynamische microfoons werken niet met de Bluetooth® connectiviteit van de headset.

Kabels en snoeren

Vervangende onderdelen

Adapters