SoundTouch™ 20 Wi-Fi® music system

SoundTouch™ 20 Wi-Fi® music system
 • Vrijblijvende proefperiode


  GRATIS BEZORGING

Kamervullend geluid. Draadloos gestreamd.

Wat maakt het SoundTouch™ 20 system zo bijzonder? Met één druk op de knop geniet u van uw favoriete internetradiozender. Een podcast. Of een afspeellijst van iTunes. Om bij uw favoriete muziek te komen, moet u meestal klikken, tikken of bladeren. Nu hebt u die gewoon binnen handbereik - al uw favorieten onder een sneltoets. Geen computer, tablet of smartphone nodig. En bovendien geniet u van rijk geluid met volledig bereik dat uw muziek tot leven brengt.

 • Draadloos toegang tot internetradio en uw muziekbibliotheek via uw wifinetwerk
 • Stream uw favoriete muziek met één druk op de knop met zes persoonlijk ingestelde voorinstellingen
 • Ervaar helder, kamervullend geluid uit een compact systeem dat u bijna overal in uw huis kunt plaatsen.
 • Gratis SoundTouch™ app voor uw computer, smartphone of tablet

Ongeëvenaard geluid

Ja, hij is compact. Wie wil er nu groot en lomp? Maar wees gerust, het SoundTouch™ 20 system levert geluid dat zijn formaat ver te boven gaat. Speciaal ontworpen transformers produceren verrassend zuivere middelhoge en hoge frequenties zodat stemmen en instrumenten levensecht klinken, terwijl een geavanceerde behuizing met poorten het geluid genoeg kracht geeft om met gemak een ruimte te vullen. Ondertussen zorgt digitale signaalverwerking van Bose voor mooi gebalanceerd geluid, of u het volume nu flink opschroeft of laat op de avond een ontspannen muziekje opzet. Ervaar het zelf en vergelijk de luidspreker met andere wifiluidsprekers van dit formaat. Ze zijn niet te vergelijken.

Welkom in de wereld van gestreamde muziek

Dit is niet zomaar een luidspreker

SoundTouch™ is een volledig nieuwe manier om eenvoudiger dan ooit muziek draadloos in huis te streamen. De komende jaren is dit dé manier om van onze muziek te genieten. Installatie van het systeem is eenvoudig. De SoundTouch™ app geeft u stapsgewijze instructies op uw computer of laptop. Binnen een paar minuten geniet u van uw favoriete muziek.

SoundTouch™ systems zijn ontworpen om het beste uit de groeiende wereld van gestreamde muziek te halen. In de tweede helft van 2014 voegen we meer van de populairste muziekdiensten ter wereld toe. Als je een Apple®-apparaat hebt en naar Deezer™ of een andere muziekdienst wilt luisteren, raden we je aan AirPlay te gebruiken. Dit is ingebouwd in het SoundTouch™ system.

Muziek met één druk op de knop

Als het om muziek gaat, weet u waar u van houdt. Daarom hebben SoundTouch™ Wi-Fi® music systems zes voorinstellingen die u eenvoudig kunt instellen (en wijzigen), direct op het systeem of met de gratis SoundTouch™ app. Zo hebt u toegang tot uw favoriete muziek met één druk op de knop. Dit is een revolutionaire benadering die muziek streamen net zo eenvoudig maakt als het licht aandoen - maar dan veel leuker.

Gratis SoundTouch™ app

Met de SoundTouch™ app hebt u volledige controle over de muziek op uw systeem. Sleep via de app muziekbronnen - een favoriete internetradiozender of een afspeellijst - naar uw zes voorinstellingen. Nu kunt u ze met één druk op de knop afspelen. Wilt u naast uw voorinstellingen naar andere muziek luisteren, gebruik dan de app op uw computer, smartphone of tablet om andere muziek op te zoeken. Blader door de online muziekwereld of uw eigen muziekbibliotheek om uw gewenste sound te vinden. En wanneer u meer dan één SoundTouch™ system in huis hebt, kunt u de app gebruiken om in elke ruimte dezelfde of juist andere muziek af te spelen.

Gemaakt voor audio in meerdere kamers

Als u echt van muziek houdt, dan wilt u het door uw huis laten stromen. Daarom is er een SoundTouch™ system voor elke ruimte in huis - van kleine en draagbare luidsprekers tot home cinema. Begin met een willekeurig SoundTouch™ system en voeg andere systemen toe wanneer u maar wilt. Deze systemen creëren samen een luisterervaring in meerdere kamers. U kunt in elke ruimte en zelfs buiten dezelfde of juist andere muziek afspelen.

Meer eigenschappen

 • Oled-display geeft informatie over bron en nummer/zender, zodat u niet op uw smartphone of tablet hoeft te kijken
 • Infraroodafstandsbediening voor het kiezen van voorinstellingen, volume en de functies afspelen/pauze/volgende
 • Aux-ingang voor het aansluiten van andere audiobronnen; dit maakt het systeem veelzijdiger
 • Usb-poort voor aansluiting op computer, bijvoorbeeld voor instructies voor het instellen van de gratis SoundTouch™ app
 • Ethernetpoort voor bekabelde aansluiting op thuisnetwerk, indien gewenst

Details

Vooraanzicht
Zijaanzicht
Afstandsbediening

Afmetingen

Systeem

 • Hoogte: 18,80 cm
 • Breedte: 31,40 cm
 • Diepte: 10,40 cm
 • Gewicht: 3,20 kg

Afstandsbediening

 • Hoogte: 11,40 cm
 • Breedte: 4,40 cm
 • Diepte: 1,30 cm
 • Gewicht: 50,00 g

Ingangen/uitgangen

 • Aux-ingang
 • Ethernetpoort
 • Usb-ingang

Aanvullende details

 • Ingebouwde Wi-Fi®
 • Zes persoonlijk instelbare voorinstellingen
 • Oled-display
 • Draadloze netwerkcompatibiliteit: 802.11 b/g
 • Ondersteunde audio-indelingen: MP3, WMA, AAC

In de doos

Inbegrepen items

 • SoundTouch™ speaker
 • Voedingskabel
 • Usb-oplaadkabel
 • Afstandsbediening

Handleidingen

Wat heb ik nodig om mijn SoundTouch™ system in te stellen?

Een computer en een wifinetwerk is alles wat u nodig hebt. Alle overige benodigdheden vindt u in de doos.

Heb ik een smartphone of tablet nodig om het systeem te gebruiken?

Nee. U kunt een computer gebruiken om muziek op te zoeken en voorinstellingen in te stellen met de SoundTouch™ app. En u hebt rechtstreeks toegang tot uw voorinstellingen met de knoppen op het systeem en de afstandsbediening. U hebt geen tablet, smartphone of, als het eenmaal is geïnstalleerd, computer nodig.

Welke muziek van internet kan ik streamen?

Met SoundTouch™ systems kunt u internetradiozenders van de hele wereld afspelen. We zullen in de tweede helft van 2014 populaire muziekdiensten zoals Deezer™ integreren en blijven hier nieuwe aan toevoegen.

Kan ik Spotify of Deezer™ streamen?

Dat is helaas nog niet mogelijk. Er zijn ontzettend veel muziekdiensten die we nu zouden willen aanbieden. Ons belangrijkste doel is echter de ervaring te bieden die we beloven: de eenvoudigste manier om thuis muziek te streamen. Maar geen zorgen, we zullen Deezer™ en andere populaire muziekdiensten nog toevoegen. Blijf op de hoogte! U kunt deze diensten altijd vanaf uw iOS-apparaat via AirPlay streamen.

Kan ik muziek afspelen die op mijn computer is opgeslagen?

Ja. SoundTouch™ systems kunnen muziek op uw computer afspelen die wordt beheerd door iTunes of Windows Media Player.

Kan ik muziek streamen van apps of muziek op mijn smartphone?

U kunt muziek van een iPhone, iPad of iPod touch naar SoundTouch™ Wi-Fi® music systems streamen via AirPlay. U kunt geen muziek streamen die op een Android™-telefoon is opgeslagen of van apps op een Android™-telefoon.

Zijn SoundTouch™ systems compatibel met Bluetooth®?

Nee. SoundTouch™ systems zijn gemaakt om in en om het huis via uw wifinetwerk te gebruiken. Bluetooth®-technologie is het meest geschikt voor draagbare toepassingen onderweg waarbij verbinding met kort bereik de voorkeur heeft.

Kunnen SoundTouch™ systems worden gebruikt op openbare Wi-Fi®-hotspots (vliegvelden, koffiebars, etc.)?

Nee. Meestal kunt u gratis gebruikmaken van deze netwerken, maar het registratie-/aanmeldingsproces is niet compatibel met de SoundTouch™ app. SoundTouch™-producten zijn gemaakt voor thuisgebruik, niet voor gebruik onderweg.

Hoeveel systemen kan ik tegelijk op mijn netwerk hebben?

Dat hangt af van de bandbreedte van uw wifinetwerk. Wij verwachten dat de meeste huishoudens tot vier systemen draadloos kunnen verbinden. Voor meer dan vier kamers raden wij aan om voor sommige ruimten ethernetverbindingen te gebruiken.

Welke besturingssystemen zijn compatibel met de SoundTouch™ app?

De app is compatibel met Windows® XP, 7, 8; 64-bits Macs met OSX 10.6.8 of hoger; iPhone, iPad of iPod touch met iOS5 of hoger; Android-apparaten met Android 4.0.3 of hoger.

Kan ik opgeslagen muziek van een NAS-systeem op SoundTouch™ systems afspelen?

Op dit ogenblik nog niet, maar in de tweede helft van 2014 stellen we SoundTouch™ systems open voor bepaalde merken of modellen NAS-systemen, om een betrouwbare ervaring te kunnen bieden.

Welke audio-indelingen worden ondersteund door SoundTouch™ systems?

Momenteel worden de indelingen MP3, WMA en AAC ondersteund. Apple® Lossless en FLAC worden in de tweede helft van 2014 toegevoegd als onderdeel van een software-update.

Kan ik muziek van meerdere computers streamen met SoundTouch™ systems?

Ja, mits op elke computer de SoundTouch™ app is geïnstalleerd. Elke computer wordt op de bronnenlijst van de app als afzonderlijke bibliotheek weergegeven.

Kan ik een video streamen?

Nee. SoundTouch™ systems zijn alleen voor audio gemaakt.

Kan ik de SoundTouch™ controller gebruiken voor deze systemen?

Ja. De SoundTouch™ controller (verkrijgbaar vanaf begin 2014) is een optionele afstandsbediening die voor alle SoundTouch™-producten kan worden gebruikt.

Kunnen SoundTouch™ systems DAB/FM/AM-radio of tv-audio streamen van de ene naar de andere ruimte?

Nee. SoundTouch™ systems zijn gemaakt om internetradio of muziek op een computer te streamen (of NAS, in de toekomst).

Kan ik de voorinstellingen op het systeem zelf instellen?

Ja. Houd gewoon een voorinstelling ingedrukt (de knoppen op het systeem of op de afstandsbediening) om de huidige zender op te slaan. U kunt ook de SoundTouch™ app gebruiken om voorinstellingen van uw computer of smartphone te verslepen.